Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση - συζήτηση για την οργάνωση νέων δράσεων στη Δυτική Αθήνα


Στο πλαίσιο της έντονης κινητικότητας, στο επίπεδο των δήμων, των φορέων και των συλλογικοτήτων της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής, οργανώνεται συνάντηση - συζήτηση, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 21:00, στο Apolis (Λόφος Αγ. Δημητρίου), στην Πετρούπολη, με πρωτοβουλία του δημάρχου Πετρούπολης και με θέμα: «Τελευταίες εξελίξεις και περαιτέρω ενέργειες γύρω από το ζήτημα της χωματερής της Φυλής».

Έχουν προσκληθεί δήμαρχοι της Δυτικής Αθήνας, οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι τοπικοί φορείς της πόλης. Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια προηγούμενης σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/10, στη βάση της ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Πετρούπολης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σας καλούμε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 στο Apolis (Λόφος Αγ. Δημητρίου), στη συνάντηση - συζήτηση μεταξύ των Δημάρχων της Δυτικής Αθήνας και των επικεφαλής παρατάξεων και τοπικών φορέων της πόλης μας, με θέμα: «Τελευταίες εξελίξεις και περαιτέρω ενέργειες γύρω από το ζήτημα της χωματερής της Φυλής»

Η παρουσία σας είναι άκρως απαραίτητη, καθώς πιστεύουμε ότι οι επιπτώσεις της λειτουργίας της αφορούν ολόκληρη την Δυτική Αθήνα.  

Με εκτίμηση,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΓΑΒΡΙΗΛ ΒΛΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου