Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Εκτός από τον κορονοϊό, υπάρχει και η διαχρονική «μάστιγα» της Φυλής

Σε μια περίοδο, που τα προβλήματα της δημόσιας υγείας έχουν βρεθεί στο προσκήνιο με δραματικό τρόπο, το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ επιχειρεί να ανοίξει ξανά τη συζήτηση, για το μέγα θέμα των επιπτώσεων που έχει η εγκατάσταση διαχείρισης σκουπιδιών στη Φυλή στην υγεία εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής. Διότι, εκτός από τον κορονοϊό, υπάρχει και η διαχρονική «μάστιγα» της Φυλής.


Στο επόμενο live, τέταρτο στη σειρά, με τίτλο «Εδώ Σκουπιδούπολη», την Πέμπτη 28/5/2020, μεταξύ 21:00 - 22:00, μιλάμε για τα χρόνια προβλήματα υγείας στα Δυτικά της Αττικής και τη συσχέτισή τους με την εγκατάσταση στη Φυλή

Στο τραπέζι της συζήτησης θα μπει και η πολιτική διαχείρισης του ζητήματος, από μέρους της διοίκησης και του κράτους, η οποία -για λόγους εξυπηρέτησης άλλων σκοπιμοτήτων- υποβαθμίζει συστηματικά και το μέγεθος και την έκταση του προβλήματος, που είναι αναπόσπαστο μέρος αυτής της δραστηριότητας, στα πενήντα και πλέον χρόνια που υπάρχει στη Φυλή.

Μέλος της σχετικής ομάδας εργασίας του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ θα παρουσιάσει ενδεικτικά ευρήματα μελετών που έχουν, ήδη, δημοσιοποιηθεί, ενώ ιδιαίτερες πτυχές του προβλήματος θα φωτίσουν οι:
- Στέφανος Βλάχος, δήμαρχος Πετρούπολης, καρδιολόγος
- Απόστολος Πουρτσίδης, παιδίατρος - αιματολόγος – ογκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου