Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Εδώ Σκουπιδούπολη: το πρώτο βήμα είναι γεγονός


Και το ξεκίνημα έγινε την Τετάρτη 15/4/2020: η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση που οργάνωσε το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, στη σειρά των παρεμβάσεων με τίτλο «Εδώ Σκουπιδούπολη: ενημερωτικά παράσιτα από το Δυτικό Μέτωπο, στην εποχή του κορονοϊού», είναι γεγονός.


Οι παρεμβάσεις αυτές θα είναι τακτικές και θα ανακοινώνονται έγκαιρα. Φιλοδοξία του Δυτικού Μετώπου είναι η δημιουργία ενός ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας και συνεννόησης, που θα υποβοηθά τη συνέχιση του αγώνα για το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της εγκατάστασης της Φυλής, ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες του σκληρού περιορισμού.

Στις επόμενες συζητήσεις θα διερευνηθούν διεξοδικά επιμέρους πτυχές του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, ιδιαίτερα δε αυτές που συνδέονται με το μέγα πρόβλημα της απαλλαγής της Δυτικής Αθήνας - Αττικής από το «καρκίνωμα» της Φυλής. Το διαδικτυακό αυτό «βήμα» είναι διαθέσιμο σε συλλογικότητες, φορείς και πολίτες, με τους οποίους έχουμε συστρατευτεί στον κοινό μας αγώνα.

Στείλτε τις προτάσεις για τη θεματολογία των επόμενων συζητήσεων ή τις ερωτήσεις σας στη σελίδα του ΔΜ στο f/b ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: oxi.xyta.filis@gmail.com

Το υλικό των συζητήσεων – παρεμβάσεων θα αναρτάται στο blog του ΔΜ και, ταυτόχρονα στη σελίδα στο f/b (αρχείο video) και στο κανάλι του ΔΜ στο youtube.

Δείτε την πρώτη συζήτηση:

στο f/b


στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου