Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Εδώ Σκουπιδούπολη 2, Τετάρτη 29/4: συζητάμε για την αποκεντρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων


Ο κύκλος των τακτικών διαδικτυακών συναντήσεων του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, με τίτλο «Εδώ Σκουπιδούπολη» διευρύνεται. Την Τετάρτη 29/4/2020, στις 19:00, η δεύτερη ζωντανή συζήτηση και στην ατζέντα η -πολλαπλά κακοποιημένη- πρόταση της αποκεντρωμένη διαχείρισης, στηριγμένη στις θέσεις του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και άλλων κινηματικών πρωτοβουλιών. Γιατί η διαχείριση των απορριμμάτων είναι δική μας υπόθεση και δε σκοπεύουμε να αφήσουμε τίποτα στην τύχη, ούτε στα χέρια των κερδοσκόπων.


Την πρόταση θα παρουσιάσει εκπρόσωπος του ΔΜ και θα σχολιάσει η Δέσποινα Σπανούδη, χημικός μηχανικός και, επί σειρά ετών, επιστημονική συνεργάτιδα φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτήν τη φορά, δημότες του δήμου Φυλής θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους, ενώ ασχολίαστες δε θα μείνουν οι προβλέψεις του -υπό ψήφιση- περιβαλλοντοκτόνου σχεδίου νόμου, για θέματα διαχείρισης αποβλήτων.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο των θέσεων του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και την παρουσίασή του και στείλετε τα ερωτήματα και τα σχόλιά σας στο oxi.xyta.filis@gmail.com ή στη σελίδα του ΔΜ στο f/b.

Η εγκατάσταση της Φυλής μπορεί και πρέπει να κλείσει ΤΩΡΑ
Ένας άλλος δρόμος για τη διαχείριση των αποβλήτων της Αττικής είναι εφικτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου